Gyakori tapasztalat az, hogy a gépészeti tervezés automatizálási feladatai "senkiföldjére" esnek, mert a gépész tervezőnek nem célkitűzése az árnyékolás, vagy egy világítás integrálása a klimatizálásba, pedig sokat emelni képes a mindennapok minőségén.

 Szolgáltatásaink2

 

Házunk gépészeti egységei megtervezéséért felelős gépész tervező kollégáinknak nem is feladata, hogy fűtésünk/hűtésünk milyen módon illeszthető bele mindennapjaink rutinjába azon túl, hogy a kívánt hőmérsékletet a berendezés minden körülmények közt képes legyen elérni. Hasonlóképpen a villamos tervező kevés műszaki metszetet oszt a kerti automatizálási feladatokat ellátó kert-technikussal. Éppen ezért egy komplex automatizált rendszer tervezése szerteágazó lehet és sok esetben nem egy tervezőasztal mellett pár óra alatt elvégezhető feladat. Kivitelezése sok fél bevonását igényli és több műszaki egyeztetés után kerülhet a tervezői asztalra, aminek során a rendszer végső architektúrája és program mechanizmusa kialakul. Az előbbi meghatározza a hardverigényeket, az utóbbi pedig a programozással töltött időt. Különböző ipari gyártók rendszereinek integrálása további komplexitást hoz be, mely a Loxone rendszer kifejezett előnyei közé tartozik.

 

Ha a konzultációs beszélgetés után úgy döntesz, hogy megrendeled tervezési szolgáltatásunkat, akkor tervezési munkánk megkezdése előtt igyekszünk az építész, gépész és villamos rendszerek mérnökeivel, szakembereivel jó kapcsolatot kialakítani, mert csak az általunk közösen megalkotott harmonikus együttműködés tudja számodra azt a biztonságot és nyugalmat adni, aminek kialakítására bennünket felkérsz. Ha már kiválasztott építész, gépész terveződ van, akkor a konzultáció során az ő általuk elvárt megoldás is fontos paramétere a tervezési feladatainknak.

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.