Ingyenes konzultációnk során felmérjük az igényeidet és beszélgetésünk mentén feltárjuk a rendszerben rejlő lehetőségeket. Célunk az, hogy olyan információt adjunk a kezedbe, amelyre építve rugalmasan tudod személyre szabni otthonod szolgáltatásait oly módon, hogy azok jövőbe tekintsenek.

Szolgáltatásaink1

 

Minden bizonnyal vannak elképzeléseid arról, hogy mit jelent számodra az okos otthon és milyen kényelmi funkciókat szeretnél megvalósítani az otthonodban. Szeretnénk ezeket hallani, hiszen ezek azok az alapkövek, amire építkezünk. Gondolatébresztőnek javasoljuk a Legnépszerűbb Koncepciók rész átolvasását, amiben próbáltuk picit tematikusan csoportosítani a megoldási lehetőségeket a Loxone rendszerelemei segítségével.

 

Ezután folytatjuk beszélgetésünket egy általunk összeállított igényfelmérővel, mely részletesen eléd tárja a megoldási lehetőségeket, rálátást adva az esetleges alkalmazási területekre. Az ingyenes konzultáció végén egy közösen megállapodott felhasználói funkciólistát fogunk elkészíteni, aminek műszaki tervezését tőlünk megrendelheted.

 

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.