Elkészül egy Loxone rendszert tartalmazó ajánlat, ami két fő elemből tevődik össze: a hardver és szolgáltatás elemek, amik segítségével életre tudjuk kelteni az álmaidat. A rendszer fizikai tartalmát a korábban megbeszélt álmaid teljesítésére szabjuk, ami funkcióiban bizonyos rugalmasságot tartalmaz.

Szolgáltatásaink3

 

Ezen funkciók életre keltése a programozás részleteitől függ, így szinte azonos műszaki tartalom tud más és más okos otthon megoldásokat megvalósítani. Erről bővebben a Legnépszerűbb koncepciók részben tudsz olvasni, illetve ott támpontot is adunk a hozzávetőleges költségvetésre is.

 

A kivitelezési szolgáltatás lehet teljes körű, vagy részleges, attól függően, hogy a villamos kiviteleződdel szeretnéd-e végeztetni a telepítési feladatokat, vagy velünk. A rendszer elindítását és installációját mindenképpen mi végezzünk a szükséges installációs tesztelés után, hogy a garanciális feltételeket teljesíteni tudjuk. A kiválasztott funkciók ismeretében továbbá ajánlatunk tartalmazza azt a programozási szolgáltatást is, ami szükséges a telepítést követően. A gondoskodó utánkövetés és optimalizálás 6 hónap elteltével már egy választható szolgáltatás, amit be tudunk tenni az árajánlatba, ha igényt tartasz rá a konzultáció során.

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.