Otthonfelújítási program 2024 - légy felkészült és tervezz időben!

Friss hír ütötte fel a fejét: 6 milliós támogatást kaphatnak a családi házak tulajdonosai!!

A legalább 24 éves családi házakra felvehető támogatás összege 6 millió forint, melyet szigetelésre, nyílászáró cserére, használati melegvíz és fűtésrendszer korszerűsítésre használhatunk fel. Ehhez mindössze 1 millió forint önerőre van szükség (a 6 milliós támogatási összegen felül) és arra, hogy a fő energiahordozónk a gáz legyen, tehát vezetékes gáz hálózatra legyen kötve az ingatlan. Annyit tudni még, hogy a támogatás összege egy vissza nem térítendő támogatás és egy kedvezményes hitel között oszlik majd meg egyéb paraméterek (járási jövedelem arány és egyéb fejlettségi mutatók) alapján. A további részletek kapcsán még várnunk kell, előreláthatólag júniustól pályázható a program.

Tökéletes lehetőség egy intelligens fűtési rendszer kiépítésére. Nézd meg ötletindító ajánlatainkat, melyek tetszés szerint bővíthetőek ... akár most, akár évek múlva is, mert ez a rendszer nem avul el, hanem folyamatosan fejlődik.

 

Okos fűtés belépő csomag Loxone rendszerrel

Meglévő radiátoros, vagy padlófűtéses gázkazán rendszer központi termosztátos öntanuló fűtésvezérlésre fejlesztéssel. Egy kazánidítás, egy szivattyúindítás, egy prémium szobai termosztát, távoli eléréssel, mobiltelefonos applikációval.

Anyag: 350.000 Ft + áfa

Munkadíj: 150.000 Ft + áfa.Touch Pure Flex

 

Okos fűtés, helyiség alapú szabályzással 3 helyiségig Loxone rendszerrel

Meglévő radiátoros, vagy padlófűtéses gázkazán rendszer 3 helyiségre vonatkozó termosztátos öntanuló fűtésvezérlésre fejlesztéssel. Kazánidítás, egy szivattyúindítás és 3 helyiségre osztó-gyűjtő szelepvezérlés, 3 prémium szobai termosztát, távoli eléréssel, mobiltelefonos applikációval.

Anyag: 700.000 Ft + áfa

Munkadíj: 200.000 Ft + áfa.

 

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, függ a helyi rendszer adottságoktól. Csak az automatika szerelését és programozását tartalmazza, egyéb átalakításokat és a szereléshez szükséges kiszállást nem tartalmazza.

Részletekért keress minket bizalommal az alábbi linken:

  

Ha kérdésed van, keress minket!

 

Figyelmeteket köszönöm!

 

Péter

 

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.