7db tévhit, amit a Loxone okosotthonról gondoltál, de tévedtél!

 

napernyő

 

1)  Ha okos otthonom van, folyamatosan a telefonnal a kézben kell állítgatnom.

NEM!

Egy jó rendszer éppen arra szolgál, hogy automatikusan beállítja a megfelelő értékeket. Okos otthon rendszerünk lenyűgöző funkcionalitással rendelkezik. Az intelligens világítás, fűtés- és hűtésvezérlés, redőnyök automatizálása, biztonsági rendszerek integrációja és még sok más lehetőség áll rendelkezésre, hogy az ingatlanok teljes körűen kényelmesek és hatékonyak legyenek.

 

2)  Ha elmegy a net, akkor be sem jutok a házba.

NEM!

A rendszer önálló működésű, nem függ a külső internet eléréstől, önállóan teszi a dolgát. A külső internet elérés csak speciális kényelmi funkciókhoz szükséges.

 

3)  Minden adatom és információm a felhőben van. 

NEM! 

A rendszer az adatokat a helyi miniszerveren tárolja. Ha tartasz attól, hogy valaki érdeklődik utána, akkor azt teljesen elszigetelheted és senki nem férhet hozzá.

 

4)  Olyan gyorsan változik a technológia, hogy pár év múlva elavult lesz az egész.

NEM!

A Loxone mérnökei folyamatosan fejlesztik a rendszert és ezek a meglévő eszközeidre is telepíthetőek, vagy azokhoz építve kompatilibesek lesznek. Nem elég, hogy követed a piaci trendeket, hanem piacvezető, megbízható automatizálási rendszert tudhatsz a házadban. 

 

5)  Ha okos otthonom van, folyamatosan a telepítő cég programozóját kell hívogatnom.

NEM!

A neked fontos paramétereket te is könnyen át tudod állítani az alkalmazásban.

 

6)  Egy ilyen rendszer nagyon megdrágítja az építkezést.

NEM!

A Loxone által megspórolsz nagyon sok olyan egyéb elemet, amit egyébként megvennél külön rendszerként. Pl.: öntöző automatika, gépészeti vezérlés, árnyékolás, szellőzés. A kényelmed és nyugalmad pedig megfizethetetlen.

 

7)  Egy ilyen rendszer bonyolult és meghosszabbítja a kivitelezési időt.

NEM!

Ha időben döntesz mellette, akkor az egyéb építkezési fázisokba könnyedén beilleszthető. Ha velünk tartasz, mérnöki támogatást is igénybe vehetsz, ami sokban segíti az automatizálásod építkezési fázisokkal történő harmonizálását.

 

Csapatunk készen áll a szakmai támogatásra és együttműködésre. Segítünk az okos otthon rendszer megtervezésben, kivitelezésben és beüzemelésben.

 

Ha kérdésed van, keress minket!

 

Figyelmeteket köszönjük!

 

Péter

 

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.