Velem a kezdeti beszélgetésektől okos otthonod elkészültéig minden fázisban találkozni fogsz. Részletes igényfelmérés, projekt menedzsment és műszaki tartalom területén foglak támogatni.

 

Gépészmérnök vagyok villamos szakiránnyal, melynek alapjait ezirányú technikumban fektettem le és diplomámat a Kandó Kálmán, Bánki Donát és The Nottingham Trent University közös szakán, villamos-gépész üzemmérnökként szereztem. Születésem után első szavam az volt: Zetor. 🚜, 😄Tényleg. Érdeklődésem és fő szakterületem a két szakma határán lévő tevékenységek során a gépészeti és villamos vezérlési feladatok integrálása, rendszerek automatizálása. Hobbimat is ebben élem meg, így szerencsésnek mondhatom magam. Párom szerint fura dolog mindenről táblázatokat készíteni és képletekkel teleírni minden tenyérnyi papírfecnit. Szerintem menő. 😎

 

Tanulmányaim után multinacionális környezetben helyezkedtem el, ahol gyártósori automatizálási feladatokban mélyedtem el, majd szakmai karrierem nagy részét üzleti folyamatok optimalizálásával és irányításával töltöttem. Munkám során célom az, hogy az önállóan működő, jövőbemutató és környezettudatos technológiákat a mindennapokhoz közelebb hozzam és azzal a hozzád hasonló ügyfeleink életét megkönnyítsem.

 

Miben tudunk segíteni Neked? Abban, hogy nem kell teljes részleteiben értened az okos otthonok világát. Elég, ha elmondod saját szavaiddal, mit szeretnél és közben a fejünkben már alakul a műszaki háttér felépítése. Miért gondoljuk, hogy az okos otthon vezérlés segíteni tud téged a mindennapjaidban? Mert nagyon sok olyan dolgot teszel nap, mint nap, ami automatizálható, amik mindig ugyanúgy történnek. Vannak olyanok is, amik bizonyos feltételek teljesülése esetén szintén mindig ugyanúgy történnek. Ezen tevékenységek terhét le tudjuk venni a válladról, hogy helyettük olyasvalamivel töltsd az idődet, amivel szeretnéd.

 

Amennyiben kérsz egy díjmentes konzultációt, vagy szeretnél velünk kapcsolatba kerülni, megteheted a lenti gombok egyikével.

 

Kérd díjmentes konzultációnkat!

 

Ha kérdésed van, keress minket!

 

Péter

 

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.