Az eszközök telepítése és rendszerbekötése után a programozást elvégezzük és a vezérelni kívánt folyamatok beindításával otthonod kész az autonóm életre.

Szolgáltatásaink5

Az egyes funkciók életre keltése történhet egyszerre, vagy fázisonként, alkalmazkodva az ingatlan készenléti fázisaihoz.

 

Amennyiben az internet elérés biztosított, a programozás nagyrészét távolról is meg tudjuk tenni és főbb funkciók kiépítésével fel tudunk készülni a gyors helyszíni konfigurációra, itt is fontos megkülönböztetni a kész épületekbe történő installációt az új építéstől. Vannak feladatok, amik mindenképpen helyszíni próbát és konfigurációt igényelnek, mert az adott gépészeti egységhez szabva kell őket életre kelteni.

 

Config

 

A redőnyök és zsalúziák mozgásának időzítése például, vagy a fűtési rendszerekhez történő Modbus csatlakozás megkívánja a helyszíni teszteléseket, bár a Loxone config programozói felülete elég jól előkészített sablonokkal rendelkezik. Ha pedig frissen épülő ingatlanról beszélünk, ott előfordulnak a többszöri helyszíni programozások is, melyeket a helyzet igényei határoznak meg.

 

Mindezekkel azonban neked nem kell foglalkoznod, csak azt megosztani velünk, hogy milyen fázisokhoz igazodjunk az építkezés során. A programozással kapcsolatos lehetőségeket a folyamatosan bővülő Inspiráló blokkcikkeink között hamarosan megtalálod.

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.