Ez az az időszak, amíg te is és rendszered is megszokjátok egymást és a meglévő rendszer használata során előjött új kívánalmak, személyre szabott megoldások módosítási igénye körvonalazódik.

Szolgáltatásaink7

Az a tapasztalat, hogy új építések esetén ez az az időszak, amikor a legtöbb változáson megy keresztül egy tulajdonos és ingatlana az egymáshoz csiszolódás folyamata során. Ekkorra szoktak kialakulni azok a végső helyek, ahová a bútorok is kerülnek, mert megtapasztaljuk, hogy itt, vagy ott jobban végzi funkcióját. Gyakran egy-egy szoba is átértékelődik és válik dolgozóból edzőteremmé, vagy fordítva. Fűtési rendszerek használatában is gyakran a tapasztalat mondja meg, hogy valóban jók voltak-e a kezdeti feltételezések egy-egy burkolat megválasztása és a fűtési mód kialakítása során. Adódhat úgy, hogy egy melegebb nyár mondatja ki velünk, hogy bizony szükséges egy utólagosan felszerelt napellenző, zsalúzia, vagy egyéb módú légkondícionálás. 


Bár az okosotthon rendszer tervezésekor igyekszünk nagyfokú flexibilitásra lehetőséget biztosítani a későbbi használat javára, de adódhatnak olyan - például funkcionalitásbeli változtatások - amikhez szükséges a programozói felületen is dolgozni, hogy a kívánt hatást elérjük. Ennek érdekében hoztuk létre ezen ajánlatunkat, amellyel élhetsz már a rendszered megrendeléskor is. Díjmentes konzultációnkon erről is tudunk bővebben beszélni.

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.