Ha szeretnéd, az installációt követően gondoskodunk arról, hogy házad mindig a szokásaidhoz legközelebb álljon. 

Szolgáltatásaink6

 

Itt személyreszabott megoldásokat javaslunk, ami kezdődik egy rendszeres szoftver frissítéstől és tart az Air eszközökben történő akkumulátorok cseréjén át az óhajaid és a rendszer által észlelt információk felhasználásán keresztül elvégzett rendszeroptimalizálásig.

 

Célunk nem a fogyasztói társadalmi szokásoknak megfelelően sorozatosan installálni az okosotthon rendszereket és továbbállni. Mi azt szeretnénk, ha neked olyan rendszert és szolgáltatást adnánk a kezedbe, amivel évtizedekig ugyanazt a gondoskodást, biztonságot és kényelmet kapnád, amire az elején vágytál. Ugyanakkor az évek során alakul egy család életvitele, gyerkőcök érkezése, cseperedése, egy-egy lakás bővítés, vagy helységek funkciójának megváltozása, mely mind más és más helyzetek elé állít téged.

 

Szeretnénk azt, ha az általunk adott kényelem és biztonság mindig ezt az ívet követné és észrevétlenül állna a szolgálatodban. Gondoskodó utánkövetés szolgáltatásunkról bővebben személyes konzultációnkon tudnk beszélni. A lenti gombra kattintva el is tudod érni.

©2022 SBT Pro Novo Kft. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.