Alap automatizálási csomag

Ezzel a megoldással egy olyan műszaki tartalmat javasolunk, amivel alapvető automatizálási feladatokat el lehet végezni, mint például egy kazánházi autómatizáció.

A Loxone rendszer előnye, hogy a fűtési és hűtési gépészeti egységek vezérlését át tudja venni és integrált módon kezelni azt. Ezáltal Ön meg tudja spórolni a "sziget-szerűen" kiépített rendszerek önálló vezérléseinek költségét és azt egy rendszerrel helyettesíteni. Jelen esetben egy Loxone Miniserver, egy 1 Wire Extension, egy tápegység, egy Touch Tree kapcsoló, és pár hőmérséklet, vagy egyéb érzékelő, és egy alap verzió kiépítéséhez szükséges vezetékelés a javaslatunk, ami természetesen rugalmasan változtatható az ön igényei szerint - hiszen ezek csak csomag javaslatok, ötletek.

A képen látható alkatrészek sorrendben megfelelnek a kép feletti felsorolásnak és tájékoztató jellegűek. Egy ilyen rendszerrel megoldható például egy alapszintű kazánházi autómatizálás, ami egy, vagy több hőforrás (gázkazán, vagy hőszivattyú) és különböző módú fűtési körök (pl padló, vagy mennyezet és radiátor) vezérlésére alkalmas és további igények felmerülése esetén tetszőlegesen tovább bővíthető.

A javaslat tartalma tájékoztató jellegű, mert a műszaki bejárás során derülnek ki pontosan a technikai részletek, amik igényelhetnek egyéb berendezéseket is. Ha például a kazán Modbus protocol segítségével vezérelhető, akkor szükség van egy Modbus Extension-re is.

További alkalmazási lehetőségekről olvashat a többi csomag kategóriában.