Ingyenes konzultációnk során felmérjük az Ön igényeit és beszélgetésünk mentén feltárjuk a rendszerben rejlő lehetőségeket.

Célunk az, hogy olyan információt adjunk az Ön kezébe, amelyre építve rugalmasan tudja személyre szabni otthona szolgáltatásait oly módon, hogy azok jövőbe tekintsenek.

Minden bizonnyal vannak elképzelései arról, hogy mit jelent Önnek az okos otthon és milyen kényelmi funkciókat szeretne megvalósítani az otthonában. Szeretnénk ezeket hallani, hiszen ezek azok az alapkövel, amire építkezünk. Gondolatébresztőnek javasoljuk a Csomagjaink rész átolvasását, amiben próbáltuk picit tematikusan csoportosítani a megoldási lehetőségeket a Loxone rendszerelemei segítségével.

Ezután folytatjuk beszélgetésünket egy általunk összeállított igényfelmérővel, mely részletesen elénk tárja a megoldási lehetőségeket, rálátást adva az esetleges alkalmazási területekre. Az ingyenes konzultáció végén egy közösen megállapodott felhasználói funkciólistát fogunk elkészíteni, aminek műszaki tervezését tőlünk megrendelheti.

Ha felkeltettük érdeklődését, elérhetőségeinken megtalál.